hade, føl deg vel og fri!! hei

mandag 21. november 2011

Mine helter

Nå skal jeg presentere noen av mine litterære helter opp gjennom tiden. Dette er helter som både har vært beundret og sett på som idoler.



Molly Moon:
Hun er en sterk og selvstendig jente, som må klare seg selv etter at hun forlater barnehjemmet hun kommer fra. Uten en ordentlig oppvekst med foreldre er det imponerende hvor mye hun klarer å oppnå, og hvor smart hun er. Molly Moon er veldig modig og tørr å ta sjanser i og med at hun hypnotiserer folk, reiser i tid, og leser andres tanker.




Totally Spies:
Tre unge jenter som på siden av skolen jobber som hemmelige agenter. Utrolig kule med fett spionutstyr. Veldig selvstendige, voksen og modig. Skjønner poenget med samarbeid og gjør alt for å redde verden. I tillegg er de utrolig dyktig til å sloss J




Tapper:
En lilla hund, foreldrene har blitt tatt fra han. Fått en ny familie som ikke er bevisst på at det skjuler seg noen overnaturlige krefter rundt huset. Tapper gjør alt for å beskytte sine eiere, men det er vanskeligere enn man skulle tro. Derfor er det så bra at han aldri gir opp.  


Karoline og Ida